Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Την Κυριακή στις 27 Ιανουαρίου έγινε στον Ιερό μας Ναό εκδήλωση προς τιμήν του εορτάζοντος Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.




Ο κ. Αναστάσιος Χατζηλάρης αναφέρθηκε στον Βίο του Ιερού Πατρός, ενώ η χορωδία έψαλλε ύμνους της εορτής του Αγίου.


Οι κύριοι, Στρατάκης Ευάγγελος, Χατζηλάρης Ραφαήλ, Ελένης Γεώργιος και Χατζηλάρης Όθωνας, διάβασαν κείμενα του Ιερού Χρυσοστόμου σχετικά με την Οικογένεια και την συμπεριφορά των χριστιανών μέσα στον Ναό. Την εναλλαγή των κειμένων συντόνιζε ο Εφημέριος της ενορίας μας.


Στο τρίτο μέρος της εκδήλωσης η Θεολόγος-Ψυχολόγος κ. Νίκη Τσάγγου αναφέρθηκε στην Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του μεγάλου Πατρός και Πατριάρχου Κων/πόλεως.


Με μεγάλη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση αρκετοί χριστιανοί που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ενορίας μας.


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, που εορτάζει ο Ιερός Χρυσόστομος, στην Ενορία μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου πατρός και διδασκάλου της Εκκλησίας μας.

Η αφιέρωση αυτή στον Ιερό Χρυσόστομο, θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών μας

Παρακολουθήστε την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών μας Σχολείων που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητος "Αγία Μαρίνα".

Πατήστε ΕΔΩ για προβολή.


Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μικρός ἤ Μεγάλος ῾Αγιασμός;

῾Ο ῾Αγιασμός εἶναι ῾Αγιασμός, εἴτε δίδεται τήν παραμονή τῶν Φώτων, εἴτε τήν ἴδια ἡμέρα εἴτε γίνεται στό σπίτι. Δέν ἔχει διαφορά ὁ ἁγιασμός... διαβάστε περισσότερα